Korfbalvereniging Apollo

Steun KV Apollo: bestel een heerlijke speculaaspop

Het is weer de tijd van het jaar. Buiten guur herfstweer, lekker warm bij de kachel met een warme mok chocomelk en natuurlijk een heerlijke speculaaspop van KV Apollo. Na een succesvolle opbrengst vorig jaar gaat vanaf 24 oktober 2022 de speculaaspoppen actie weer in. 

Trakteer familie, vrienden, buren en collega’s op een overheerlijke speculaaspop en steun tegelijk KV Apollo. Maak bijvoorbeeld je collega's rondom de feestdagen erg blij! Geef je baas een seintje, voor hem zijn de kosten een schrijntje! Ze kunnen trouwens ook prima in de schoen. Je hoeft er niet veel voor te doen. De koeken worden gemaakt door de Aviateur banketbakkerij en zijn 17 x 41 cm groot. De clubkas kan flink gevuld worden! Van iedere verkochte speculaaspop gaat ruim de helft direct naar de clubkas.

Bestel op tijd

Bestel de speculaaspoppen vanaf maandag 24 oktober t/m zondag 20 november. Vanaf 29 november worden de speculaaspoppen afgeleverd bij KV Apollo op sportpark De Vork en kan de bestelling opgehaald worden. Meer informatie hierover volgt.

Help mee

Deel de actie aan familie, vrienden, buren en collega’s in je netwerk.

Zwanenbloemstraat 27
1706 AT, Heerhugowaard

T: 0657636285
E: jetty.kortekaas@gmail.com

Leuk dat je onze actiepagina bezoekt! Helaas is de actie van 2024 ten einde en kunnen er dit jaar geen speculaaspoppen meer besteld worden. We zien je graag volgend jaar terug bij onze actie van 2025!