Badminton Centrum Ritte Spijkenisse (BCRS)


Ook dit jaar organiseert BCRS weer een speculaaspoppenactie. Koop heerlijke speculaaspoppen van 500 gram en meer dan 40cm, vol van smaak! De prijs voor een speculaaspop is €7,- per stuk, u steunt onze badmintonvereniging BCRS hiermee.

Doel
BCRS wil ook in 2024 weer een jeugdkamp organiseren. De opbrengst van de speculaaspoppenactie komt ten goede aan het jeugdkamp.

Hoe bestellen
Bestellen kan heel eenvoudig online gedaan worden. Vul de hieronder de gegevens in en het aantal speculaaspoppen. U kunt meteen online betalen. Voor zakelijke bestellingen kan BCRS een factuur aanleveren indien gewenst.

Wanneer
Speculaaspoppen kunnen besteld worden t/m vrijdag 10 november. Daarna plaatst BCRS de order. In week 47 of 48 kunnen de speculaaspoppen opgehaald worden in de kantine van BCRS. U krijgt hierover nog verdere informatie zodra de speculaaspoppen binnen zijn.

Jeugdactie
Bij de bestelling kan een naam van een jeugdlid vermeldt worden. Het jeugdlid die de meeste speculaaspoppen verkocht heeft, krijgt een leuke prijs!


Alvast bedankt voor uw bestelling namens de jeugdleden van BCRS!


Maaswijkweg 50
3207 JZ, Spijkenisse

T: 06-22240062
E: voorzitter@bcrs.nl

Leuk dat je onze actiepagina bezoekt! Helaas is de actie van 2024 ten einde en kunnen er dit jaar geen speculaaspoppen meer besteld worden. We zien je graag volgend jaar terug bij onze actie van 2025!